Uusin numeroVanhat numerotArkistoMediakorttiToimitusInfo

Kerberos on ärhäkkä ja asioihin perusteellisesti paneutuva kulttuurilehti. Puhumme aiheista joista muut lehdet vaikenevat: julkaisukriteerejämme ovat laatu ja kiinnostavuus, eivät muodikkuus ja mediaseksikkyys. Emme piittaa poliittisesta korrektiudesta emmekä kumarra ketään.

Kerberos on uuden ajan renessanssijulkaisu, jonka sivuilla kohtaavat erilaiset tyylisuunnat sekä eri sukupolvet. Mukana on klassikoita ja uusinta uutta, asemansa jo vakiinnuttaneita ja täysin tuoreita kirjailijoita.

Kerberos ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää runoja, novelleja, aforismeja, lyhytproosaa, esseitä, kirja-arvosteluja ja laajoja haastatteluita. Sekä kotimainen että käännöskirjallisuus on sivuillamme laajasti ja monipuolisesti edustettuna. Kerberoksen pääpaino on kirjallisuudessa, mutta mukana on juttuja myös muilta kulttuurin aloilta, kuten kuvataiteesta, elokuvasta, teatterista ja musiikista. Myös tiede, filosofia ja yhteiskunnalliset kysymykset kuuluvat kiinnostuksen kohteisiin.

Kerberoksen eräs funktio on toimia vapaana keskustelufoorumina. Näin ollen kirjoitusten sisältö ei sido julkaisijaa. Uudet kirjoittajat ovat aina tervetulleita, joten materiaalia voi lähettää päätoimittajan osoitteeseen. Novellit, esseet ja muut pidemmät kirjoitukset mieluiten levykkeellä tai sähköpostitse. Kerberos ei kuitenkaan vastaa aineistosta, jota se ei ole erikseen tilannut, eikä se myöskään sitoudu kommentoimaan tilaamatonta aineistoa.

Etusivu Savukeidas